Op verzoek van het gemeentebestuur organiseert de projectontwikkelaar op maandag 20 januari om 19 uur een informatieavond over de plannen voor een grote verkaveling in Millegem. Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn om 19 uur welkom in het Miloheem. De ontwikkelaar stelt er zijn plannen voor. Alle aanwezigen krijgen vervolgens de kans om vragen te stellen.

Het openbaar onderzoek naar de realisatie van deze verkaveling met 52 bouwpercelen loopt nog tot dinsdag 4 februari. De verkaveling omvat een verbindingsweg die aansluit op de Sint-Odradastraat tussen huisnummers 55b en 59. Ter hoogte van de Mezenstraat komt de andere ontsluiting tussen huisnummers 8 en 12. De verkaveling loopt ten zuiden van het chiroterrein en grenst verder aan de spoorweg. Vijftig bouwpercelen zijn voorzien voor zowel open, gesloten als halfopen bebouwing. Daarnaast omvat de verkaveling nog twee grotere bouwvolumes voor appartementen met ondergrondse parkeermogelijkheden.

Openbaar onderzoek

Het openbaar onderzoek loopt tot en met dinsdag 4 februari. Alle geïnteresseerden krijgen in deze periode de kans om de plannen in te kijken op onze dienst ruimtelijke ordening. Je bent hiervoor tijdens de openingsuren welkom op de eerste verdieping van ‘t Getouw.

Wie wenst dient tijdens het openbaar onderzoek een gemotiveerd bezwaarschrift in. Dit verstuur je aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of geef je tegen ontvangstbewijs af aan de balie van ruimtelijke ordening.